ONVZ Zorgverzekeraar biedt elk jaar opnieuw een platform aan goede, doeltreffende ideeën voor een betere zorg. Het beste idee belonen wij met 10.000 euro.

3 mei

Winnaar Beste Zorgidee luncht met Koning en Koningin

Huisarts Karin Groeneveld werd door Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima uitgenodigd voor de jaarlijkse uitblinkerslunch. Deze lunch organiseert het Koninklijk echtpaar speciaal voor mensen die het afgelopen jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd. Karin werd uitgenodigd omdat zij vorig jaar Het Beste Zorgidee heeft gewonnen. Wat een eer!  

De Yoho-app van Karin werd vorig jaar verkozen tot Het Beste Zorgidee van 2016. De app koppelt hulpbehoevende senioren aan jongeren die een bijbaantje zoeken. “Veel tieners zoeken een bijbaan en willen tegen betaling van het minimumloon, dat ze ook in een supermarkt zouden krijgen, met alle plezier ouderen helpen. Jongeren kunnen boodschappen doen en grasmaaien, maar ook een wandeling maken en uitleggen hoe een iPhone werkt.”

De Yoho-app wordt inmiddels ontwikkeld, getest en verder verfijnd. Benieuwd naar de voortgang? Kijk dan op www.yoho-app.nl.

 

Beeld: ©RVD / Jeroen van der Meyde 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluit deze melding